Sappa


Sappa är vår nya TV- och bredbandsleverantör. De har inlett ett samarbete med BDTV. Med BDTV som lokal servicepartner och Sappa som leverantör av högkvalitativa tjänster kommer de tillsammans kunna matcha framtidens behov och utveckling av digitala tjänster. 


TV Analogt basutbud

Den 11 juni kl. 10 upphör BDTVs TV-signal och ersätts med Sappas TV-signal. I samband med detta kommer de boende behöva göra en ny kanalsökning för att kunna se MTV och Paramount Network. Övriga kanaler hamnar på samma plats som kanalerna tidigare har sänts på så dessa dyker upp automatiskt.


Vill du få bättre TV-kvalitet?
Vill du passa på att uppgradera till digital-TV med betydligt bättre ljud och bild? Sappa har ett av marknadens bredaste utbud av kanalpaket och kanaler från bland annat Sappa, C More och Viasat. Ta del av hela utbudet på sappa.se.

 

Dessa TV-kanaler ingår från Sappa i basutbudet som du kan se utan digitalbox:

 
Basutbudet digitalt

Utöver det analoga basutbudet erbjuder de alla boende att kostnadsfritt hämta ut ett programkort från Sappa, som ger tillgång till basutbudet digitalt samt Sappas digitala instegspaket Sappa Alltid. Om det enskilda hushållet vill ha digitalt basutbud på fler TV-apparater kostar det 29 kr per programkort och månad.

Sappa kontaktar alla medlemmar som idag har digitalt utbud via BDTV

Sappa kontaktar alla boende som varit registrerade digital-TV- kunder hos BDTV via brev, med information kring nya tjänster hos Sappa och vad de behöver göra för att komma igång.

 

Bredband

Det kommer inte att ske några förändringar med bredbandet som man tidigare har haft via BDTV, hastighet och pris kommer att vara precis som tidigare.

 

Vill du komma i kontakt med Sappa kundservice?

Kontakta dem gärna om du har några frågor eller funderingar. De finns på 0774-444 744, hej@sappa.se och på sociala medier. Du kan också skriva till dem direkt via deras chatt. De svarar alla dagar, året om kl. 8-22.

Copyright © All Rights Reserved Sanden2000 2014